Uçtan Uca E-Ticaret Çözümleri Uçtan Uca E-Ticaret İş Ortaklığı Dijital satış stratejileri ve markalaşma adına ihtiyacınız olan her şeyi sizlerle buluşturuyoruz. Amerika'da Şirket Kurulumu Sertifikalı Eğitim Programları Eğitimlerimiz sonunda teslim edilen katılım sertifikalarınız ile özgeçmişinizi zenginleştirin. Amerika'da Depo Hizmeti Inovatif Yaklaşım Projelendirilen operasyonlara yenilikçi yaklaşımlar ile sizi “diğer” satıcılardan ayırıyoruz. Amazon Eğitimleri Kendi Markanızı Yaratın Dijital markalaşma partneriniz olarak yaratıcı çözümler sunuyoruz. Amazon Danışmanlık Hizmeti Hızlı ve Efektif Çözümler Üretiyoruz 5 yıllık sektör tecrübemiz ile yaşanan sorunlara kesin çözümler buluyor, zarar etmenizi engelliyoruz.
14.000+

Amerika’da kurulan şirket

5.000+

Danışmalık verilen birey ve şirket

11.000+

E-ticaret eğitimi verilen kişi

5.000+

Avrupa’da kurulan şirket

Yaşadığımız global krizi lehinize çevirerek kendinize yeni bir gelecek yaratın.

Covid-19 ile dönüşüme uğrayan ticaret modellerine ayak uydurmak zorunluluk haline geldi. Birey ve şirketlerin küresel ticaret içinde yer alabilmesi ve kalıcı olabilmesinde, doğru çözüm ortakları ile hızlı aksiyon almak anahtar rol oynuyor. Markanızı tüm dünyaya pazarlanabilmesi açısından en doğru dönem içindeyiz.

img_06
Sertifikalı Eğitim Programlarımız
4 farklı platformda alacağınız eğitimlerin sonunda sahip olacağınız katılım sertifikaları ile özgeçmişinizi zenginleştirin.
img_04
Sosyal Sorumluluk Projelerimiz
Sektörde hali hazırda çalıştığımız bireyler ve firmaların yanı sıra, startuplara, kadın ve genç girişimcilere destek veriyoruz.
img_01
Sorunlarınıza Çözüm Üretiyoruz
Tüm satış platformlarınızda aklınıza takılan soruları bize sorabilirsiniz. Hemen randevunuzu alın ve bizimle iletişime geçin.
1

Satış Pazarının ve Gereksinimlerin Belirlenmesi

Pazarlanması planlanan ürünlerin hitap ettiği ülkenin ve satış platformunun analizinin yapılması, gereksinimlerin belirlenmesi.

2

Hedef Kitle Analizi ve Marka Kimliği Oluşturulması

Hedef kitle analizi yapıldıktan sonra, belirlenen kitleye ulaşmak adına reklam çalışmaları yapılması ve marka kimliği oluşturulması.

3

Satış Stratejilerinin Belirlenmesi ve Uygulanması

Ürün satış stratejilerini belirlenmesi, maksimum dönüşüm almak adına gerekli adımların atılması ve sürdürülebilir hale getirilmesi.

Son Kullanıcı Şikayet ve Önerilerinin Dikkate Alınması

Müşterilerin öneri ve şikayetlerinin dinlenmesi ve elde edilen verilere göre üründe gerekli değişiklikler yapılarak optimize hale getirilmesi.

Girişimlerin başarıya ulaşması, belirtilen adımların doğru çözüm ortaklarıyla plan ve projelendirmesine bağlıdır.

Ekibimize Danışın

Kendinizi bütçe ve ulaşabilirlik açısından hangi platform ve iş modeline oturtabileceğinizi bilmiyorsanız, size dinlemeye hazırız. Tecrübeli ekibimizle hemen iletişime geçin ve yol haritanızı bizimle çizin.

Müşteri Yorumları

Tebrik Yorumları

Birçok başarısız satış girişiminden sonra Quixsolutions ile çözüm ortaklığı kurduk. Aldığımız eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle, satışlarımızdaki artış bizi bile şaşırttı.

Kenan Ö.

Quixsolutions “Uçtan uca hizmet” anlayışını mükemmel şekilde benimsemiş, kaliteli hizmet sağlamayı kendine görev bilmiş tecrübeli bir ekip ve geniş hizmet ağı ile sektör lideri!

Selen G.

Tanıtmakta zorlandığımız markamız, çok kısa sürede tüm pazar yerlerinde tanınır hale geldi. Marka oluşturma, tanıtım, lojistik ve satış desteğinden çok memnun kaldık.

Goldholstein Ghee

Amerika ve Avrupa’daki şirket kurulumlarımız sağlıklı bir şekilde tamamlandı. Aldığımız şirket danışmanlığı ve muhasebe desteğinden de çok memnun kaldık.

Simge A. & Harun A.

Sınırlarınızı Aşın

Günümüzde işletmeler ülke sınırlarını aşıyor ve her birinin servis sağlayıcılarına ihtiyacı var. Profesyonelliğini kanıtlamış, güçlü bir ekip ruhuyla, sizi dinlemeye ve hızlı aksiyon almaya hazır partnerler ile çalışmanız, başarıya ulaşmanızda kilit rol oynar.

25 Farklı Hizmet

Uçtan uca e-ticaret anlayışımız ile tüm ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında topladık. Her ihtiyaçta farklı servis sağlayıcıları ile çalışmak, vakit ve nakit kayıplarına mal olacağı gibi, hukuki sorun ve sorumluluklara da yol açabilir.

Makalelerimiz

Sektörel yazılarımızı takip ederek farklı bir görüş sahibi olabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin

Sektörel makalelerimizi takip ederek günceli takip edebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri
Yardıma mı ihtiyacınız var?